Andy Souwer Kickboxing University Dependance

ANDY SOUWER KICKBOXING UNIVERSITY DEPENDANCE

Wil jij je sportschool naar een hoger niveau tillen? Een nieuw trainingsprogramma aan je leden aanbieden? Of je pupillen nog meer prikkelen? Dan kun jij je aansluiten bij de Kickboxing University!

Andy Souwer, oprichter van ASKU heeft door meer dan 30 jaar ervaring, als professioneel atleet, in verschillende disciplines als kickboksen, shootboksen, boksen en MMA een breed scala aan kennis opgebouwd!

Maandelijkse online trainingen, gebruik kunnen maken van ons netwerk en de ASKU community zijn een kleine greep uit de keuken van de Souwer University! Kennis is macht.

Op onze hoofdlocatie gevestigd in s-Hertogenbosch streven wij erna om iedereen in een fijne omgeving het kickboksen te leren en hierin te groeien.

Andy Souwer Kickboxing University staat garant om u de basis (en de uitbreiding hiervan) aan u te presenteren zodat u een World Class programma mee krijgt op uw reis in de Martial Arts wereld!

Welke soorten aansluitingen bestaan er binnen de Andy Souwer Kickboxing University?

ASKU Starter DOJO:

De Starters Dojo is gericht op kleinere bedrijven en de traditionele vechtsport programma’s die een kickboks programma willen toevoegen aan hun sportschool. Starter Dojo is meer een proefrun en heeft geen ASKU ranking systeem!

ASKU Dependance:

Een volleerd filiaal volgens het rangschikkingsstructuur ASKU (zie hieronder) en heeft een extra curriculum voor meer gevorderde studenten.

Wat is het verschil tussen de Starters Dojo en een ASKU Dependance?

Starters Dojo is ontworpen om in uw eigen tempo een zelflerend programma aan te gaan, terwijl de dependance een gestructureerd curriculum volgt waarmee u meerdere lessen per week kunt maken voor uw verschillende niveaus van studenten (beginnend tot gevorderden).

Daarnaast geeft Souwer de inhoud van zijn programma en app weer in zijn ASKU Map voor gelieerde ondernemingen!

Deze Map bevat meerdere video’s, uitleg en geplande online meetingen!

De Map:

Marketing/Het runnen van uw dojo!

Geavanceerde technieken, tactieken, trainer/coach en andere methodes!

Is het Starters Dojo pakket aansluitend op het Dependance pakket?

Jazeker, samen met het curriculum waarmee u uw studenten les kunt geven, krijgt u onbeperkte toegang tot alle ASKU vast gelegde content, Map en meetings!

Wat kost het om een ASKU dependance te worden?

We behandelen dit pas als u bent goedgekeurd om als partner te worden beschouwd. Afhankelijk van het niveau (Starters Dojo of Dependance).

Wat als ik een coach, trainer of sportschoolhouder ben met jarenlange ervaring? Moet ik dan onder aan de ladder beginnen?

Met ASKU is het net als ieder ander gestructureerd en traditioneel vechtsportprogramma een totaal plaatje van componenten om iemand te rangschikken.

De componenten zijn als volgt:

– Tijdsinvestering in het programma,

– Het vermogen om het uit te voeren en hierin te onderwijzen,

Wanneer je ervaring hebt opgedaan en enige tijd hebt besteed om de Map te bestuderen gaan we het persoonlijk evalueren. Dit zal op het hoofdkantoor in s-Hertogenbosch gedaan worden of via live online gegeven video/filmopname met Andy Souwer!

Wat zijn de rangen binnen ASKU?

– Wit

– Geel

– Oranje

– Blauw

– Paars

– Bruin

– Zwart

Wat zijn de volgende stappen om een dependance te worden?

Voor meer informatie stuur een mail naar info@kickboxinguniversity.nl